Kerámia korona készítése és felhelyezése fogcsiszolással, állapotfelméréssel, kezelési terv készítésével a Cavident fogászaton

Kerámia korona készítése és felhelyezése fogcsiszolással, állapotfelméréssel, kezelési terv készítésével a Cavident fogászaton 36.300 Ft helyett 14.900 Ft-ért, 60%-os kedvezménnyel.

14900.00 HUF

Lejárt

 • Az ajánlat időtartama
 • 0Nap: 0Óra: 0Perc: 0Másodperc
0
Elkelt
21400
Érték (HUF)
59%
kedvezmény
 • Share to Facebook
 • Share to Twitter
 • Mail to friend

Foghiány esetén a rágóképesség csökken, így emésztőrendszerünk fokozott igénybevételnek van kitéve. Ez az állapot előbb-utóbb szervezetünk megbetegedéséhez vezet. A hiány melletti fogak túlterhelődnek, megdőlnek, a hiánnyal szemben lévő fogak a fogsorból kiemelkednek, mindezek a többi fog idő előtti elvesztését okozzák.

Koronát abban az esetben készítünk, ha a fog koronai része olyan mértékben szuvasodott, elszíneződött vagy letöredezett, hogy azt esztétikus töméssel helyreállítani már  nem lehet. Hidakat abban az esetben készítünk, amikor egy vagy több hiányzó fogat pótolunk. Ilyenkor a foghiányt határoló fogakat lecsiszoljuk, majd lenyomatot veszünk, és a fogtechnikus elkészíti a hídpótlást. A fém-kerámia koronák váza fogászati fémötvözetből készül, melyre a fémet elfedő porcelán réteg kerül. A fém ez által teljesen eltűnik.

 

- nikkelmentes porcelán korona

- jól felszerelt, könnyen megközelíthető rendelő

- ingyenes állapotfelmérés, kezelési terv

- szájhigiénés tanácsadás

- magasan képzett, barátságos személyzet

Cavident Fogászati Kft.

A Cavident fogászat várja Önt ingyenes fogászati állapotfelmérésre, rákszűrésre és szaktanácsadásra, ahol kötelezettség nélkül megtudhatja fogai állapotát és tájékoztatást kap a szükséges fogászati kezelésekről. Ha egy jó fogorvos után kutat, akkor ne keressen tovább! Fogászatunk jó pár éves szakmai múltra tekint vissza, fogorvosaink magasan képzettek és fájdalommentesen bánnak el minden kellemetlenséggel!
http://www.cavident.hu/

Kibocsátó / Beváltó

 • Cavident Fogászati Kft.
 • A Cavident fogászat várja Önt ingyenes fogászati állapotfelmérésre, rákszűrésre és szaktanácsadásra, ahol kötelezettség nélkül megtudhatja fogai állapotát és tájékoztatást kap a szükséges fogászati kezelésekről. Ha egy jó fogorvos után kutat, akkor ne keressen tovább! Fogászatunk jó pár éves szakmai múltra tekint vissza, fogorvosaink magasan képzettek és fájdalommentesen bánnak el minden kellemetlenséggel!
  1087 Budapest, Kerepesi út 29
  Tel : 06309667735
  Fax :