Csináld még jobban a fotós utómunkát

Egynapos PhotoShop workshop kezdő felhasználóknak A PhotoShop világszerte a legnagyobb népszerűségnek örvendő képfeldolgozó szoftver, használata azonban komoly felkészültséget, hozzáértést igényel.

15900.00 HUF

Lejárt

 • Az ajánlat időtartama
 • 0Nap: 0Óra: 0Perc: 0Másodperc
0
Elkelt
19100
Érték (HUF)
55%
kedvezmény
 • Share to Facebook
 • Share to Twitter
 • Mail to friend

Egynapos PhotoShop workshop kezdő felhasználóknak

A PhotoShop világszerte a legnagyobb népszerűségnek örvendő képfeldolgozó szoftver, használata azonban komoly felkészültséget, hozzáértést igényel. Professzionális oktatóink munkájukban napi szinte használják a PhotoShopot, így tőlünk első kézből tanulhatod meg, hogyan használd az utómunkák során, hogy képeiddel még többet mondhass el.

Ha már van PhotoShopod, de nem igazodsz el a számos kezelőfelület és szolgáltatás útvesztőjében, használd ki a gabor* photography és a Budapest Fotóintézet kedvezményes ajánlatát, így egy napos workshopunkon a gyakorlatban tanulhatod meg, mit és hogyan csinálj, a mind teljesebb siker érdekében.

Sokan gondolják úgy, „nem baj, ha nem lesznek tökéletesek a képeim, majd utólag PhotoShoppal kijavítom”. De ez nem így van! A PhotoShop használatának nem az a célja, hogy a hibás képeket rendbe tegyük. És bár a javításra többnyire van lehetőség, a súlyosabb hibák azonban esetenként nem javíthatók.

Fotózni tehát tudni kell, ám a digitális fotózás rengeteg lehetőséget tartogat a képek utólagos módosításának lehetőségével. A PhotoShop talán a világ legnépszerűbb utómunka-szofvere, amivel számos módosítást végezhetünk el képeinken, amelyekkel azokat még látványosabbá, még realisztikusabbá, vagy éppen elvontabbá tehetjük, művészi elképzeléseinknek megfelelően.

A PhotoShop azonban bonyolult szoftver, használata semmivel nem egyszerűbb, mint jól exponált és komponált fényképeket készíteni. Sőt! A szoftver rengeteg szolgáltatása, és az egyes funkciók kezelőfelületei tapasztalat nélkül szinte alig használhatók, főleg a bonyolultabb feladatok megoldásakor. Kezdő felhasználóknak szóló workshopunkon megismerheted a szoftver kezelését, menürendszerét és kezelőfelületeit, valamint azokat az alapvető funkciókat, amelyek elengedhetetlenek a digitális fotók utómunkáihoz.

Az egynapos, hat órás, hétvégi workshop tematikája:

I. A PhotoShop alapjai.

   1. Pixelek és vektoros ábrák.

   2. PPI és DPI – mi mekkora. és miért.

   3. Szín módok: RGB, CMYK, WEB stb.

   4. Ismerkedés a PhotoShop kezelőfelületeivel.

 II. A PhotoShop használata.

   1. Megnyitás, méretellenőrzés stb.

   2. Kijelölés.

       a. Selection tool használata, átméretezés.

       b. Lasso tool használata, átméretezés.

       c. Magic wand használata

   3. Háttér eltüntetése, radír használata, a maszkolás technikája és tulajdonságai.

   4. Layerek és csoportok.

       a. Layer panel kezelése.

       b. Csoportok.

       c. Folderek.

       d. Adjustment layerek.

       e. Fx – layer effektusok.

   5. Retusáló eszközök.

       a. Stamp tool használata.

       b. Patch tool használata.

       c. Egyéb retusálási eszközök, és tippek.

   6. Transformation: képek átméretezése, deformálása, és a kiegészítő lehetőségek-

   7. Színbeállítások: adjustment menük, mikor hol melyiket érdemes.

A Kezdő PhotoShop workshop elvégzése után a további ismereteket Haladó PhotoShop workshopunkon szerezheted meg, amelyen az kezdő kurzust már elvégzett hallgatóink kedvezményes áron vehetnek részt. A Haladó PhotoShop workshop tematikája Web oldalunkon található meg.

Steiner Gábor

Kibocsátó / Beváltó

 • Steiner Gábor
 • XI. kerület, Bokréta utca 15
  Tel : 36306800861
  Fax :