Fali fűtőtest extra ajándékkal, utalvánnyal

Befűtöttünk az akciónak! Vásároljon modern, korszerű fali fűtőtestet!

22800.00 HUF

Lejárt

 • Az ajánlat időtartama
 • 0Nap: 0Óra: 0Perc: 0Másodperc
0
Elkelt
14957
Érték (HUF)
40%
kedvezmény
 • Share to Facebook
 • Share to Twitter
 • Mail to friend

Befűtöttünk az akciónak!

 

Vásároljon modern, korszerű fali fűtőtestet!

+ Ajándék 25 000 Ft értékű szállás, wellness és kalandpark utalvány egy **** zalakarosi szállodába!

+ Kehidakustányban 36 000 Ft értékű wellness utalványt 12 000 Ft ajándék kedvezménnyel biztosítunk a Barbara apartmanházban!

 

 

+ Ajándék 2x2 db GP tartós AAA elem!

+Ajándék mobiltelefon töltő tartó!

Zuggó József

A Zuggó és Fia Egyéni Cég 1979-ben alakult Magyarországon. Első saját fejlesztésű gépét - a padlóburkolólap- és csempevágó gépet - már negyed évszázada gyártja. Ez a termék 1983-ban szabadalmat kapott, az 1992. évi Budapesti Nemzetközi vásáron pedig Invenció díjat nyert. A csempevágó gép sokáig egyedülálló volt a magyar piacon. A piaci igényeknek megfelelő, folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma is keresett munkaeszköze az építőiari vállalkozóknak. A vállalkozás 1993-ban kifejlesztette a betontérkő roppantó gépét, amelyet azóta szintén folyamatosan gyárt.

A webáruház katalógusának (a honlap megjelenített tartalmának) közzététele a készlet erejéig érvényes és ajánlatra történő felhívásnak minősül!
http://zuggo.hu/

Kibocsátó / Beváltó

 • Zuggó József
 • A Zuggó és Fia Egyéni Cég 1979-ben alakult Magyarországon. Első saját fejlesztésű gépét - a padlóburkolólap- és csempevágó gépet - már negyed évszázada gyártja. Ez a termék 1983-ban szabadalmat kapott, az 1992. évi Budapesti Nemzetközi vásáron pedig Invenció díjat nyert. A csempevágó gép sokáig egyedülálló volt a magyar piacon. A piaci igényeknek megfelelő, folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma is keresett munkaeszköze az építőiari vállalkozóknak. A vállalkozás 1993-ban kifejlesztette a betontérkő roppantó gépét, amelyet azóta szintén folyamatosan gyárt.

  A webáruház katalógusának (a honlap megjelenített tartalmának) közzététele a készlet erejéig érvényes és ajánlatra történő felhívásnak minősül!
  8900 Zalaegerszeg,
  Alsójánkahegyi út 25
  Tel : 0692598990
  Fax :