Natura Keratin brazíliai kakaós keratinos tartós hajegyenesítés

Sima tincsek akár hónapokon át! Brazil, kakaós, keratinos tartós hajegyenesítés váll alá érő hajon, most csak 10 990.-Ft /rövid haj/ 11.990 Ft-ért /hosszú haj/!

10990.00 HUF

Lejárt

  • Az ajánlat időtartama
  • 0Nap: 0Óra: 0Perc: 0Másodperc
0
Elkelt
11910
Érték (HUF)
53%
kedvezmény
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Mail to friend

Az egyenes haj mindig divat! De csak az igazán egyenes haj, amivel kevesen rendelkeznek. Ha nincs kedved minden reggel a hajvasalóval égetni a füledet, majd idegeskedni, hogy párás idő van kint, teljes mértékben megértjük. Sokkal egyszerűbb megoldást kínálunk most számodra, akár egyenesnek mondható a hajad, csak egy kicsit szeretnéd feljavítani az állapotát, de ha unod a göndör fürtjeidet, akkor se kell abbahagynod az olvasást! A Fasor Fodrászatnak köszönhetően most kihagyhatatlan áron rövidítheted meg a reggeli készülődést, eljött ugyanis a tartós hajkiegyenesítés ideje! A Natura Keratin termékekkel végzett tartós hajegyenesítésnek nem fog ártani a köd, vagy egy kiadós edzés, és hála az organikus körülmények között termeszetett növényekből nyert gyümölcs-és kakaókivonatoknak a hajad hosszú ideig fogja megőrizni puhaságát. A kezelés lényege azonban, a természetes alapú keratin. A haj és köröm természetes fő építőeleme (ez lenne a keratin) a kezelés során bekerül a hajba, ahol a belső sérüléseket javítja, majd védőréteget képez a haj felszínén, így megelőzve a további károsodásokat.  A haj ennek köszönhetően nem csak látszólag lesz egészséges, és nem egy bevonatnak köszönhetően lesz selymes a tapintása, hanem valóban az lesz aminek látszik: egészséges, fényes és puha hajzuhatag, száraz, töredezett hajvégek nélkül. A kezelés mindössze 3 egyszerűen kivitelezhető lépésből áll. Elsőként egy nagyhatású, tisztító samponnal megmossák a hajadat, ami speciális összetevőinek hála megtisztítja a hajadat a hajszálakon található szennyeződésektől és a különbözp hajformázó termékek maradékától. Kb. 5-10 percig marad a hajadon, ez idő alatt tömeget ad a hajnak és tökéletesen előkészíti a tartós hajegyenesítésre. Ezután, attól függően, hogy enyhén hullámos, vagy erősen göndör hajról van szó, a megfelelő hajegyenesítő krémet viszik fel a hajra, 1-1,5 cm vastag tincsenként, a hajtő irányából lefelé simítva a hajat, majd egy finom fogazatú fésűnek köszönhetően egyenletesen eloszlatják azt. Hő hatására aktivizálódik, ez simítja ki tartósan a hajszálakat, illetve a benne található organikus termesztésű eper, kiwi, narancs, mirtusz levél, áfonya és citrom kivonatoknak köszönhetően a jelenleg kapható egyik legmodernebb és legtermészeteseb hajszerkezet újjáépülést biztosítja. A kezelés záróakkordjaként a krémet lemossák a hajról, majd még nedves állapotban egy kifejezetten erre a célra alkalmazandó, organikus, pro-keratin lezáró spray-vel alaposan átfújják. 5 perc után, ami alatt a spray elősegíti a keratin felszívódását, a hajat nagy vonalakban átvasalják, így az építő-szépítő anyagok mind benne maradnak a hajban.

Már aznap is lehet otthon hajat mosni és akár dauerolt, festett, melírozott hajon is alkamazható, egyedül a hennával festett hajon nem tanácsos alkalmazni, mert még a japán hajegyenesítés sem akadály. Az így kapott frizura utána hónapokig megőrzi simaságát, fonhatod, göndörítheted kedvedre, nincsen pihenőidőhöz kötve a következő egyenesítés sem, ha úgy látod jónak, akár már következő hónapban újra élhetsz a lehetőséggel! Ugye mennyivel jobb, mint a hajvasaló? Ezt a kezelést biztosítja Neked a Fasor Fodrászata

Fodor Teréz

II. kerületi Fodrászatunkban hozzáértő kollégák várják a megújulni vágyó vendégeket
www.fasorfodraszat.hupont.hu

TOVÁBBI AJÁNLATAINK