Általános Felhasználási Feltételek

Általános szerződési és felhasználási feltételek1. A SZOLGÁLTATÓ

1.1. Jelen szerződés Ön, mint Felhasználó (jelen dokumentumban: Ön, Felhasználó) és cégünk,

SZOLGÁLTATÓ ADATAI:

kuponx üzemmeltetője:

MANTEQUILLA Kft.

3000 Hatvan, Madách u. 10/a

adószám: 25578230-1-10

cg.szám: 10-09-035795

Bejegyző bíróság megnevezése: Egri Törvényszék, mint cégbíróság

Adószám: 25578230-1-10,

Bankszámlaszám: OTP: 11739023-20019000, (jelen dokumentumban: Társaság, Társaságunk, kuponx, kuponx.hu) által üzemeltetett kuponx.hu nevű webcím alatt elérhető weboldal felhasználásának feltételeit rögzíti.
1.2. Jelen Felhasználási Feltételek 2013. augusztus 1. napjától érvényesek. A kuponX.hu fenntartja magának a jogot a Felhasználási Feltételek egyoldalú módosítására. A módosítással egyidejűleg a módosított Felhasználási Feltételek a kuponX.hu weboldal Felhasználási Feltételek menüpontja alatt elérhetőek. A Felhasználó a CTK Kft-vel létrejött Megállapodást az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldött írásbeli nyilatkozattal bármikor felmondhatja, és kérheti regisztrációja, valamint tárolt adatai törlését. A Felhasználási Feltételek módosítását követő ismételt használattal a felhasználó a módosításokat tudomásul veszi.

1.3. A Felhasználó jogai: A felhasználási feltételek csak a Felhasználó jelen Megállapodással érintett jogait érintik.

2. ALAPFOGALMAK

2.1. A jelen Felhasználási Feltételekben nagy kezdőbetűvel feltüntetett fogalmak jelentései a Megállapodás tekintetében a következők:

2.1. A\"Kibocsátó/Beváltó\" minden olyan termék, áru vagy szolgáltatás forgalmazásával foglalkozó harmadik személy, akinél Kupon váltható be.

2.2. \"Al oldal\": honlapunkhoz kapcsolódó al oldal.

2.3. \"Vásárlás\": Kupon más néven utalvány, voucher, vásárlási Kupon vásárlása a kuponX.hu weboldalon.

2.4. \"Regisztráció\": új felhasználói fiók létesítése honlapunkon.

2.5. \"Szolgáltatás\": minden, vagy bármely kuponX.hu által jelen Honlapon (vagy más elektronikus, vagy egyéb kommunikációs csatornán a kuponX.hu által) közvetített szolgáltatás, beleértve az információ- és tartalomszolgáltatást, és a tranzakciók lehetőségének biztosítását is a Honlapon keresztül.2.6. \"Kupon\": olyan Kupont jelent jelen Felhasználási Feltételek keretei közt, amelyet a Felhasználó megvásárol, és amely feljogosítja a Felhasználót (kizárólag a Kupon megszerzőjét, de rajta kívül senki mást) a Kuponon feltüntetett szolgáltatások Kibocsátó/Beváltónál történő beváltására. A Kupon a kuponX.hu jóváhagyásával előzetes igény alapján, és egyeztetés után átruházható.2.7. \"Kupon-termékek\": minden olyan Kibocsátó/Beváltó által felajánlott áru és/vagy szolgáltatás, amely a Kuponon feltüntetésre kerül.2.8. \"Honlap\": a kuponX.hu és annak minden Al oldala, az 1.1 pontban rögzített internetes elérhetőségek mindegyikén.

3. A HONLAPHOZ ÉS A SZOLGÁLTATÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK3.1. A Felhasználási Feltételek hatálya: A Szolgáltatások, a Honlap és bármely Vásárlás jelen Megállapodás hatálya alá tartozik.3.2. Hatály: A Honlapot, a Szolgáltatást és a Vásárlást a Felhasználók kereskedelmi forgalmon kívül, kizárólag magáncélból vehetik igénybe és tilos az oldal szolgáltatásainak kereskedelmi célú továbbközvetítése. Az oldal számítástechnikai visszafejtése, vagy feltörése, másolása szigorúan tilos.3.3. A hozzáférés elutasítására: A kuponX.hu fenntartja a jogot a Honlap, a Szolgáltatások (vagy azok egy része), illetőleg bármely Vásárlás elutasítására.

4. REGISZTRÁCIÓ ÉS FELHASZNÁLÓI FIÓKOK4.1. A Honlap, illetve az azon megjelenített ajánlatok megtekintéséhez, illetve a hírlevél feliratkozáshoz Regisztráció nem szükséges. A Honlapon történő Vásárlás Regisztrációt igényel. A Regisztrációt követően a kuponX.hu biztosítja a Felhasználónak a megrendelések kinyomtatásához, a korábbi Vásárlások megtekintéséhez és a megadott adatok módosításához szükséges hozzáférést. A kuponX.hu fenntartja magának a jogot a Regisztráció elutasítására, vagy a létező Fiókok akár indoklás nélküli törlésére.4.2. Regisztrációhoz szükséges adatok: A Regisztrációhoz meg kell adni a nevet, irányítószámot, e-mail címet, telefonszámot.

4.3. Jelszó: Regisztrációt követően minden Felhasználó fiókhoz egy jelszó párosul. A Felhasználó köteles jelszavát megőrizni, és azonnal értesíteni a kuponX.hu-t, hogyha jelszavát harmadik személy tudomására hozta, vagy bármely más okból idegenek számára hozzáférhetővé vált. A Felhasználó felhasználói nevének és jelszavának harmadik személy részére történő hozzáférhetővé tételével hozzájárul ahhoz, hogy ezen harmadik személy a Felhasználó meghatalmazottjaként a Szolgáltatás és Honlap használata, illetőleg tranzakciók lebonyolítása során eljárjon. A jelszó titokban tartásának figyelmen kívül hagyásából származó minden felelősség a Felhasználót terheli.

4.4. Érvényes e-mail cím: Minden Felhasználói Fiókhoz történő Regisztráció csak érvényes e-mail címmel történhet. A felhasználó a megadott e-mail címen keresztül veheti igénybe a Szolgáltatásokat. Minden olyan Felhasználói Fiók, amely harmadik személy e-mail címével, vagy átmeneti e-mail címmel kerül regisztrálásra, külön figyelmeztetés nélkül törlésre kerülhet. Érvénytelen Felhasználói e-mail cím gyanúja esetén a kuponX.hu kérheti a fiók újbóli érvényesítését.

4.5. Felhasználói Fiók zárolása: A kuponX.hu fenntartja a jogot bármely Fiók zárolására, amennyiben a felhasználói fiókhoz tartozó Felhasználó, vagy harmadik személy a Felhasználó adataival, a Felhasználási feltételekbe, jó ízlésbe, az Adatvédelmi irányelvekbe, vagy bármely más jogszabályba ütköző tevékenységet folytat, vagy veszélyezteti az oldal működését, illetve tevékenységével más felhasználókat zavar, megtéveszt.

5. KUPONOK VÁSÁRLÁSA

5.1. A kuponX.hu a Honlapon keresztül olyan kuponokat értékesít, amelyek a Kibocsátó/Beváltóknál Kupon-termékekre, illetve Kupon-szolgáltatásokra válthatók be. Az Kuponok megvásárlásához Regisztráció szükséges.

5.2. A Vásárlás részeként a kuponX.hu fenntartja a jogot arra, hogy adminisztrációs és reklám célból e-mail üzeneteket küldjön Felhasználóinknak. A kuponX.hu fenntartja továbbá a jogot, hogy a Felhasználó Fiókjával és Vásárlásaival kapcsolatos, továbbá a Honlap, a Szolgáltatások és az Kuponok változásait érintő tájékoztatókat, valamint promóciós ajánlatokat tartalmazó e-mailt küldjön a felhasználónak. (A Felhasználó bármikor jelezheti, hogy a továbbiakban nem tart igényt ezen e-mailekre az üzenet alján található leiratkozásra utaló linkre történő kattintással.)

5.3. Vásárlás megvalósulása: A felhasználó a felhasználási feltételek elfogadásával a MEGVESZEM gombra kattintva kezdeményezheti egy Kupon megvásárlását. A vásárlási folyamat a vásárlási igény jelzésével, majd a kupon összegének a kuponX.hu részére történő megfizetésével (bankkártya, hitelkártya, Paypal, postai pénzutalvány, vagy egyéb módon) folytatódik. A vásárlási ügylet a kuponX.hu és a Felhasználó között ezzel lezárul, a tranzakció sikerességének leigazolása után az Kupon nyomtathatóvá válik. A Kupon árának a fentiek szerinti megfizetése után az Kupon érvényessé válik, és az Kuponra vonatkozó feltételek szerint beválthatóvá válik.

A vásárlástól való elállás esetén a kuponX.hu nem köteles a Kupon árát megtéríteni, ezt csak a kupon kibocsátójától kérheti, hiszen a kupon kibocsátója és a vásárló között jött létre a szerződés.

5.4. A Megállapodás kötelező ereje: A Felhasználó tudomásul veszi, hogy bármely, a honlapon lebonyolított Vásárlás jelen Megállapodás keretei között valósul meg.

5.5. Beváltás: A Vásárlást követően a Kupont a Felhasználó az adott Kibocsátó/Beváltó-nál az Kuponon nevesített termékekre és szolgáltatásokra jogosult beváltani. Az egyes Kibocsátó/Beváltók és a Kibocsátó/Beváltók által kínált Áruk és Szolgáltatások, amelyekre a Kupon beváltható, az adott Kuponon pontosan feltüntetésre kerülnek. A Kupon bármely jelen megállapodással össze nem egyeztethető felhasználása a Kupon érvénytelenítését vonhatja maga után a kuponX.hu (vagy a Kibocsátó/Beváltó) részéről.

5.7. FELELŐSSÉGVÁLLALÁS:

A kuponX.hu elektronikus kereskedelem keretében közvetített szolgáltatásokat értékesít, a Partnerei által meghatározott Szolgáltatások minőségéért nem tartozik felelősséggel. Amennyiben a Szolgáltatás igénybevétele során a Felhasználót bármilyen kár érné, úgy ezzel kapcsolatos valamennyi felelősségét kizárja, Felhasználó kárigényével kizárólag a Kupon kibocsátója felé fordulhat.

A kuponX.hu a szolgáltatások leírását teljes mértékben a Partnerei által nyújtott információ változtatás nélküli közlésével készíti el, így amennyiben a leírt és a valós Szolgáltatás között különbség van, az ebből eredő kárért való felelősség kizárólag a Kupon kibocsátóját terheli a felelősség.

A kuponon feltüntetett árut/szolgáltatás ára kizárólag kuponnal érvényesíthető. Amennyiben a felhasználó személyesen veszi át a terméket/szolgáltatást ezt beváltóhelyen fel kell tüntetni írásban a szolgáltatási helyre, illetve a termékre: ”Kuponnal érvényesíthető ár”

5.8. KORLÁTOZÁSOK:

5.8.1. A Kupon másolása, értékesítése, újraértékesítése vagy bármely egyéb formájú kereskedelme a kuponX.hu beleegyezése nélkül tilos. Minden előbbiekre irányuló kísérlet a Kupon érvénytelenítését vonhatja maga után.

5.8.2. Amennyiben a Kupon a névértékeként feltüntetettnél alacsonyabb ellenérték fejében kerül beváltásra, a Kupon felhasználója nem jogosult a névérték és a beváltási érték közötti különbözet bármely formában történő megtérítésére. A Kuponok minden esetben csak egységes egészként válthatóak be.

5.8.3. Együttes felhasználás: A Kibocsátó/Beváltó kizárólagos joga annak meghatározása, hogy a Kupon más promóciós termékekkel, Kuponokkal, harmadik személyek akcióival, vagy Kuponjaival összevonhatóan felhasználható-e.

5.9. Elveszett, eltulajdonított kuponok: Sem a kuponX.hu, sem a Kibocsátó/Beváltó nem felelősek az eltulajdonított vagy elveszített Kuponokért, vagy az Kupon azonosítására szolgáló sorozatszámokért.

5.10. Lejárat: A Kupon (beleértve, de nem kizárólagosan értve ez alatt a Kupon által biztosított kedvezményeket) csak az azon feltüntetett időpontig érvényes. Az érvényességi időt követően, a fel nem használt kuponok után a kuponX.hu-t, illetve a Kibocsátó/elfogadó-t visszafizetési kötelezettség nem terheli!

5.11. A Kuponok jellege: Minden Kupon promóciós Kupon, amelyek a névértékük alatt kerülnek forgalmazásra jelen megállapodás és a Kibocsátó/Beváltó vonatkozó szerződési feltételei szerint.

5.12 A részlegesen teljesített, azaz csak foglalózott Kupon érvénytelen, amennyiben a teljes vételár foglalóval csökkentett része a Kibocsátó/Elfogadó felé az Kuponon feltüntetett, vagy jelen szerződésben szabályozott határidőig nem kerülnek megfizetésre. Az érvénytelen kupon törlésre kerül, későbbi elfogadására nincs mód.

6. A FELHASZNÁLÓ KÖTELEZETTSÉGEI

6.1. A Kibocsátó/Beváltó felhasználási és fizetési feltételei: Minden Kibocsátó/Beváltó saját felhasználási feltételekkel rendelkezik saját árui és szolgáltatásai tekintetében és a felhasználó a Megállapodással kötelezettséget vállal ezen előírások betartására is. Ezen előírások betartásával járó felelősség kizárólag a Felhasználót terheli.

6.2. A Felhasználót terheli a felelősség, hogy a Regisztráció során megadott és a felhasználói fiók részeként jelen megállapodás fennállása alatt kezelt adatok valósak, teljesek és helytállóak és egyben a Felhasználó kötelezettsége, hogy bármely adat változását a felhasználói fiók haladéktalan frissítésével jelezze a kuponX.hu felé.

6.3. A Felhasználó felelőssége annak eldöntése, hogy a Honlapon közvetített termékek, szolgáltatások, információk megfelelnek-e igényeinek.

6.4. A Felhasználó kötelezettséget vállal arra, hogy sem maga sem általa harmadik személy nem használja a Honlapot, vagy a Szolgáltatást tisztességtelen, vagy ízléstelen tartalom továbbítására vagy fogadására, olyan trágár, sértő, obszcén, fenyegető, istenkáromló, rágalmazó üzenetek küldésére vagy fogadására, amely alkalmas bármely személy, vagy hivatalos szerv megsértésére, sérti a közbizalmat, a szerzői-, személyiségi jogokat, beavatkozik bárki köz-, vagy magánszférájába, illetve olyan anyagok fogadására, vagy továbbítására, amelyre nem rendelkezik minden jogosultsággal, vagy felhatalmazással ( a kuponX.hu, vagy harmadik személyek részéről), vagy bűncselekményt, polgári jogi felelősségre vonást, vagy bármely harmadik személy jogának megsértését vonná maga után, továbbá műszakilag káros anyagok (beleértve a számítógépes vírusok, trójai programok, férgek, káros összetevők, hibás adatok vagy egyéb rosszindulatú szoftverek vagy káros adatok) küldésére, vagy fogadására

6.5. TILTOTT HASZNÁLAT:

Különösen tiltott a Szolgáltatások (Honlap) és az Kuponok az eredeti rendeltetésétől történő használata, illetve az arra irányuló kísérlet, illetve bármely más jogszabályba, jó ízlésbe, vagy közerkölcsbe ütköző tevékenység.

ELÁLLÁS:

7.0. A távollevő között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. Rendelet alapján a Felhasználó a kupon megvásárlásától számított 14 (tizennégy) napon belül jogosult elállni a szerződéstől.

Ebben az esetben Felhasználó köteles elállási szándékáról írásban értesíteni a kuponx.hu-t, aki az értesítés kézhezvételétől számított 1 (egy) munkanapon belül köteles a Partnertől írásbeli megerősítést kérni, hogy a Felhasználó által megjelölt azonosítószámú KUPON még nem került felhasználásra, egyúttal a kupon befogadását a Partnernek megtiltani.

Amennyiben a Partner írásban megerősíti. hogy az érintett kupont még nem használták fel, a kuponx.hu a kupont azonnal érvényteleníti és a Partner értesítése kézhezvételétől számított 30 (harminc) munkanapon belül köteles visszautalni Felhasználónak az érvénytelenített kupon vételárát.

8. A SZOLGÁLTATÁSOK ÉS A HONLAP HASZNÁLATÁNAK SZABÁLYAI

8.1. A kuponX.hu minden szükséges intézkedést megtesz, hogy az esetlegesen felmerülő hibákat, vagy hiányosságokat annak észlelését követően a legrövidebb időn belül kijavítson. Ugyanakkor a kuponX.hu nem garantálja a Szolgáltatás, vagy a Honlap hibától mentes működését (vagy az Kuponok hibamentességét) és nem vállal felelősséget az ebből fakadó hibákért, hiányosságokért. Hiba bejelentésére az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy más elérhetőségeinken van mód.

8.2. A kuponX.hu a webes felület jellegéből fakadóan nem garantálja, hogy a Szolgáltatás illetve Honlap használata ne szakadjon meg és hogy a Szolgáltatás keretében, illetve a Honlapon küldött információk (üzenetek) minden esetben pontosan, használhatóan, megfelelő időben megérkeznek.

8.3. A kuponX.hu nem garantálja a rendszer, vagy Honlap vírusoktól, vagy egyéb káros technikai hatásoktól való mentességét.

8.4. A kuponX.hu folyamatosan törekszik a Szolgáltatásokhoz és a Honlaphoz való zavartalan hozzáférés biztosítására, de a hozzáférés bármikor felfüggeszthető, korlátozható, megszüntethető a kupons.hu részéről.

8.5. A kuponX.hu fenntartja a jogot a Honlapon található bármely információ, a Szolgáltatás, vagy Kupon előzetes, értesítés nélküli, bármikor történő megváltoztatására, módosítására, helyettesítésére, felfüggesztésére, vagy eltávolítására. A kuponX.hu jogosult a Szolgáltatáshoz/Honlaphoz történő hozzáférést javítás, karbantartás, új eszközök, vagy szolgáltatások üzembe helyezése céljából időként korlátozni.

8.6. A kuponX.hu fenntartja a jogot minden az álláspontja szerint szerződésszegő tartalomhoz való hozzáférés korlátozására, szerkesztésére, eltávolítására.

9. FELFÜGGESZTÉS ÉS FELMODÁS

9.1. Ha a Felhasználó (vagy bárki más, aki a Felhasználó felhatalmazásából jár el) a Megállapodással ellentétesen használja a Honlapot, Szolgáltatást, Kupont, a kuponX.hu jogosult a Szolgáltatás, illetve a Kupon használatának teljes vagy részleges felfüggesztésére.

9.2. A Szolgáltatás, Honlap, Kupon használatának felfüggesztése esetén a kuponX.hu mindaddig megtagadhatja a használat további engedélyezését, amíg a Felhasználó a kuponX.hu által előírt tartalommal és formában nem vállal kötelezettséget a további szerződésszegéstől való tartózkodásra.

9.3. A kuponX együttműködik minden olyan hatósággal, bírósággal, amely a kuponX.hu-t a Megállapodást megszegő fél személyazonosságának kiadására vagy a Megállapodás megszegésének feltárására kötelezi.

9.4. A kuponX.hu jelen szerződésben rögzített bármely korlátozáson felül, jogosult bármikor azonnal (részben vagy egészben) felfüggeszteni a Honlapot, vagy Szolgáltatást; felfüggeszteni a Felhasználói Szolgáltatást, vagy Honlap használatát; felfüggeszteni a Felhasználóval a kuponX.hu feltételezése szerint (bármely formában) kapcsolatban lévő harmadik személyek részére a Szolgáltatás, Honlap használatát,illetve azonnali hatállyal felmondani a Megállapodást a Megállapodás megszegése estén, vagy ha megalapozottan feltételezhető, hogy a Felhasználó megszegte, vagy meg kívánta szegni a Megállapodást, vagy ha megalapozottan feltételezhető a kuponX.hu-val vagy harmadik személlyel szembeni csalás, tisztességtelen eljárás.

9.5. A felmondás jogának gyakorlása a kuponX.hu részéről nem jelenti a megszűnés előtt keletkezett jogokról, vagy a Megállapodás megszegéséből fakadó kártérítés, igényérvényesítés iránti igényről való lemondást.

10. FELHASZNÁLÓ KÁRTÉRÍTÉSI FELELŐSSÉGE

10.1. A Felhasználó kártérítési felelősséggel tartozik a kuponX.hu irányába minden olyan veszteség, felelősség, költség tekintetében, amely a Felhasználó tevékenységéből, vagy a felhasználói fiók hozzáférésének bármilyen módon történő hozzáférése esetén harmadik fél tevékenységéből fakadóan keletkezik és a kuponX.hu-t terheli.

11. SZOLGÁLTATÓI FELELŐSSÉG

A kuponX.hu semmilyen esetben nem tartozik felelősséggel a Megállapodásból vagy a Megállapodással kapcsolatban felmerülő közvetett, eseti, különleges vagy egyéb kárért. A kuponX.hu felelősségének mértéke semmilyen esetben nem haladhatja meg a Felhasználó által a követelést megelőző három hónapban a kuponX.hu felé foglalóként kifizetett összeget.

12. ADATVÉDELEM

Az adatvédelemről a www.kuponX.hu weboldalon, az Adatvédelmi tájékoztató menüpont alatt elérhető Adatvédelmi tájékoztató, és adatvédelmi irányelveink rendelkezik.

13. HIRDETÉSEK

13.1. A kuponX.hu jogosult hirdetéseket elhelyezni a Honlap teljes felületén, és a Szolgáltatás nyújtása során bármikor. A hirdetések a kuponX.hu igénye szerint folyamatosan változtathatóak, de a hirdetésekből azok jellege egyértelműen megállapítható, így jól megkülönböztethetőek a Honlapon szereplő egyéb szolgáltatásoktól és termékektől.

14. KÜLSŐ WEBOLDALAK

14.1. A Honlapon külső weboldalakra vezető linkek is találhatók, amelyeket más tartalomszolgáltatók tartanak fenn. A kuponX.hu nem vállal felelősséget a külső weboldalak tartalmának vagy anyagainak pontosságáért. Amennyiben a Felhasználó úgy dönt, hogy a link használatával átnavigál a külső weboldalakra, ezt kizárólag saját felelősségére teszi.

15. SZERZŐI JOGOK ÉS VÉDJEGYEK

15.1. Bármi, ami a Honlapon található, beleértve a Al oldalakat, kuponX.hu kizárólagos tulajdonát képezi, az oldal, vagy Al oldalak bármely másolása, terjesztése, közvetítése, kihelyezése, linkelése, mély linkelése, vagy megváltoztatása a kuponX.hu engedélye nélkül szigorúan tilos. A Megállapodás megszegése a szerzői jog, védjegyek vagy egyéb szellemi tulajdon megsértésének minősül, amely a Felhasználó polgári vagy büntetőjogi felelősségre vonását vonhatja maga után.

15.2. Az Honlap és a Al oldalak szerzői jog által védett anyagot, logót és egyéb védett információt tartalmaznak, többek között, de nem kizárólag szöveget, szoftvert, fényképet, videót, grafikát, zenét. A Honlap teljes tartalma kollektív műként élvez védelmet a magyar szerzői jogi törvények szerint. A szerzői jog a kuponX.hu-t illeti a tartalom kiválasztásában, koordinációjában, elrendezésében és terjesztésében, valamint az eredeti tartalmakat illetően. A Felhasználó a tartalmat egészében vagy részben sem módosíthatja, teheti közzé, közvetítheti, vehet részt továbbításában vagy eladásában, készíthet belőle új művet vagy használhatja fel. A Felhasználó a szerzői jog védelme alá eső anyagot kizárólag személyes használatra töltheti le, nyomtathatja ki vagy mentheti el.

15.3. A kuponX.hu vagy a jogtulajdonos előzetes engedélye nélkül a letöltött anyag másolása, terjesztése, közvetítése, közlése vagy kereskedelmi célú felhasználása tilos, kivéve, ha a szerzői jogi törvény másképp nem rendelkezik. Amennyiben a szerzői jog védelme alá eső anyag másolását, terjesztését vagy közlését engedélyezték, a szerző, a védjegy vagy egyéb copyright jelzés megváltoztatása vagy törlése tilos. A Felhasználó elismeri, hogy a szerzői jog védelme alá eső anyag letöltésével nem válik jogtulajdonossá. A Honlapon vagy a Al oldalakon, illetve a kuponX.hu tulajdonában lévő vagy a kuponX.hu által működtetett oldalakon elhelyezett védjegyek nem kerülnek köztulajdonba, a kuponX.hu kizárólagos tulajdonát képezik, kivéve, ha az oldal a védjegy tulajdonosának licence alatt áll, mely esetben a licenc használat kizárólag a kuponX.hu-t illeti, hacsak nem rendelkeztek másképp.

15.4. A Felhasználó nem tölthet fel, tehet közzé vagy más módon tehet elérhetővé az oldalon olyan anyagot, amelyet a szerzői jogi törvények, védjegy törvények, vagy egyéb tulajdonra vonatkozó törvények védenek, a jogtulajdonos kifejezett engedélye nélkül. A kuponX.hu nem vállalja a felelősséget, hogy a Felhasználót ellássa arra vonatkozó utalással vagy segítséggel, hogy mi tartozik a fenti törvények hatálya alá. Kizárólag a Felhasználó vonható felelősségre a fenti törvények megsértéséből adódó károkkal kapcsolatban. Az oldalon vagy a Al oldalakon történő bármilyen anyag közzétételével a Felhasználó garantálja, hogy az anyag tulajdonosa kifejezetten engedélyezi a kuponX.hu számára a jogdíjmentes, örökös, visszavonhatatlan, nem kizárólagos jogot, hogy a kuponX.hu az anyagot (egészében vagy részben) felhasználja, átalakítsa, testre szabja, közzétegye, lefordítsa és terjessze a világon bárhol, más művekbe illessze bármilyen formában, bármilyen médián keresztül, bármilyen ma ismert vagy a jövőben kifejlesztett technológiával az adott anyaggal kapcsolatban létező szerzői jog teljes mértékében. A Felhasználó ahhoz is hozzájárul, hogy bármely más Felhasználó az anyaghoz hozzáférhessen, megtekinthesse, elmenthesse vagy reprodukálja a végfelhasználó személyes felhasználására. A Felhasználó ezennel feljogosítja a kuponX.hu - t, hogy a Felhasználó által az oldalon vagy a mikro oldalakon közzétett bármilyen anyagot szerkessze, másolja, kiadja és terjessze.

15.5. A kuponX.hu fenntartja magának a jogot, hogy azonnali hatállyal felmondja a Megállapodást bármilyen Felhasználóval, amint a kuponX.hu - t értesíti a jogtulajdonos vagy a jogtulajdonos törvényes ügynöke a szerzői jog megsértéséről.

16. JOGSZABÁLYI ALKALMAZÁSOK

Jelen Általános Felhasználási Feltételekre a magyar jog szabályai alkalmazandók. Amennyiben az Általános Felhasználási Feltételek valamely rendelkezése érvénytelennek bizonyulna, az nem érint a többi rendelkezés érvényességét, az érvénytelen rendelkezés helyébe automatikusan a jogszabályoknak megfelelő rendelkezés lép életbe.

17. MÁRKANEVEK ÉS LOGÓK

A kuponX.hu márkanév és logó a kuponX.hu tulajdonosának a tulajdona. A kuponX.hu minden ehhez kapcsolódó jogot fenntart magának. A kuponX.hu honlapján megjelenő minden egyéb márkanév és logó, hacsak nem jelezték másként, az adott márkanév és logó tulajdonosát illeti meg.